در حدود ۱۳ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز استرداد شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۰:۱۹

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز یکشنبه، ۲۹ ذوالقعده با حضور سرپرست و اعضای این هیأت برگزار شد.

در این نشست، دوسیه‌های ۱۱ جریب و ۲ بسوه زمین ساحه بوین نوآباد، ۱ جریب و ۱۸ بسوه زمین ساحه عسقلان و ۱۸ جریب ساحه طاهری‌های ولسوالی‌ علی آباد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

از جمله اراضی فوق الذکر، ۱۳ جریب زمین ساحه بوین و عسقلان بعد از اقرار و اعتراف متصرفین مبنی بر امارتی بودن آن، استرداد شده و در قسمت اجاره دهی آن هدایت لازم سپرده شد.

در قسمت دوسیه ۱۸ جریب زمین ساحه طاهری‌ها، بعد از تحقیقات مشخص شد که ۴۰ جریب زمین امارتی تحت تصرف افراد و اشخاص شامل این دوسیه بوده و زمین‌های مذکور امارتی تثبیت گردیده است. تیم کادستر موظف شد که ساحه را از نزدیک بررسی نموده و آن را آماده استرداد نماید.

در این نشست، برخی موضوعات دیگر نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تصامیم لازم در قبال آنان اتخاذ شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS