جلو فعالیت ۱۰ اتحادیه، شورا و بنیاد خیریه غیرقانونی در شهر کابل گرفته شد

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۳ - ۱۳:۴۸

هیأت نظارتی ریاست امور جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه از ۹ اتحادیه و ۱۳ بنیاد خیریه در شهر کابل بررسی و نظارت نمود.

هیأت مذکور با این بررسی، ۵ بنیاد خیریه، ۴ اتحادیه و ۱ شورا را که به صورت غیرقانونی ایجاد شده و به شکل خودسر فعالیت می کردند، شناسایی و از فعالیت غیرقانونی آنان جلوگیری کرد و از آنان تعهد گرفت.

هیأت به متصدیان اتحادیه‌ها و بنیادهای خیریه مذکور توصیه کرد که اتحادیه‌ها و بنیادهای خیریه شان را رسمی ساخته و برای آن جواز اخذ نمایند و از فعالیت غیرقانونی در آینده خودداری کنند. 

هیأت نظارتی ریاست امور جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه به صورت دوامدار از فعالیت اتحادیه‌ها و بنیادهای خیریه بررسی و نظارت می کند تا از فعالیت غیرقانونی آن‌ها جلوگیری نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

BACK TO NEWS