جلسه عمومی وزارت عدلیه به رهبری سرپرست این وزارت برگزار شد

waheed
شنبه ۱۴۰۱/۱/۶ - ۱۵:۳۱

شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، سرپرست وزارت عدلیه امارت اسلامی امروز شنبه، 6 حمل 1401 نشست عمومی وزارت را با اشتراک رییسان مرکزی و آمرین این وزارت برگزار کرد.

شیخ صاحب در این نشست نتایج سفر خود به ولایت قندهار، نشست فوق العاده کابینه در آن ولایت و توصیه‌های عالیقدر شیخ الحدیث والتفسیر هبت‌الله آخندزاده، امیرالمومنین برای اجرای بهتر امور را به مسوولان وزارت عدلیه ارایه کرد.

وی گفت که عالیقدر امیرالمومنین تاکید کرده که کار در ادارات و روند ارایه خدمات به مردم باید تسریع گردد و نیز وزارت عدلیه در زمینه تهیه قوانین مطابق شریعت گام بردارد. او همچنین به وزارت عدلیه دستور داده تا برای اجرای امور یومیه ادارات قوانین ساخته شود و همچنین قوانین موجود مطابق شریعت عیار گردد.

شیخ صاحب با اشاره به گفته‌های عالیقدر امیرالمونین در زمینه تشکیل ادارات و این که تشکیل باید مطابق ضرورت باشد، تصریح کرد که کار روی بازبینی و بررسی تشکیل وزارت عدلیه به زودی آغاز شود و مسوولیت هر فرد در ادارات مشخص گردد.

سرپرست وزارت عدلیه در نشست امروز به رییسان و دیگر کارمندان وزارت توصیه کرد تا دروازه‌های شان را به روی مردم باز نگهدارند و به خاطر رضای الله متعال با مردم رفتار و سلوک نیک کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

طی یک هفته گذشته ۱۳ دارالوکاله مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه طی هفته گذشته فعالیت‌های ۱۳ دارالوکاله را در ناحیه دوم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.
طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا، مُهرها، لوحه‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۱:۳۲
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌يکشنبه، ۱۳ شعبان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۱:۲۴
Background image

۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در سمنگان مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت مشترک نظارتی به رهبری ریاست عدلیه ولایت سمنگان طی هفته گذشته ۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات را در سطح این ولایت نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرار داد. 
هیئت نظارتی طی. . .

BACK TO NEWS