بیش از ۵۵۰ جریب زمین در ولایت پروان امارتی تثبیت شد

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲ - ۱۳:۳۷
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان قسمت اول و دوم ولسوالی بگرام این ولایت را بررسی کرده و زمین‌های امارتی در این ساحات را تثبیت کرد.

در این بررسی، چند قطعه کادستری در قسمت اول و دوم ولسوالی بگرام مورد بررسی قرار گرفت و در نتیجه 554.1 جریب زمین امارتی تثبیت شد.

در قطعات مذکور مردم کشت و زراعت کرده و در اسناد کادستری به نام املاک دولت ثبت است. این قطعات با قطعات شخصی سرحد دارد.

قطعه ۱۸۰۰ از سوی وارثان یک شخص غصب شده که ۳۵.۵۳ جریب زمین را شامل می‌شود. زمین‌های دو قطعه دیگر که ۵۳.۹۹ جریب را شامل می‌شود نیز از سوی غاصبین به مردم فروخته شده است.

دو قطعه دیگر به مساحت ۴۴.۷۳ جریب زمین از سوی مردم خروتی و سایرین تصرف گردیده و بالای آن کشت شده است. یک قطعه دیگر نیز با مساحت ۴۱۹.۹۰ جریب زمین از سوی غاصبان غصب شده و از آن استفاده زراعتی صورت می‌گیرد.

در همین حال هیأت تخنیکی ولایت قندهار امور شهرک عینو مینه را مورد بررسی قرار داد. امور خدماتی این شهرک از سوی کمپنی افکو به سرعت جریان داشته و این کمپنی در ساحات مختلف عینو مینه سرک‌ها، سیستم کانالازیسیون و ذخیره آب را اعمار نموده است.

.

علاوه بر این، نشست هیأت تخنیکی ولایت تخار با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن هدایات جدید کمیسیون مرکزی و کارشیوه های تخنیکی به اعضای این هیأت تشریح گردید.

در این نشست، روی چگونگی رسیدگی به عرایض افراد و عرایض واصله از ریاست‌های محاکم، شورای علما و سایر ارگان‌ها بحث و گفتگو صورت گرفت.

در این نشست همچمنان روی بررسی دوسیه‌های واصله، ملاحظه اسناد ملکیت مردم و اتخاذ تصامیم مقنع و قانونی برویت سوابق آن بحث صورت گرفته و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه روز چهار‌شنبه، ۲۴ ذوالحجة فعالیت‌های ۹ دارالوکاله را در ناحیه چهارم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی مشترک به رهبری رياست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌یکشنبه، ۲۸ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ولسوالی خوگیانی این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

دو باب دفتر رهنمای معاملات در نیمروز به دلیل تخلفات مسدود شد

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت نیمروز روز ‌دوشنبه، ۲۹ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای فعالیت، قانونی. . .

BACK TO NEWS