بیش از ۱۳۸ هزار و ۶۰۰ جریب زمین در ولایت پکتیکا تثبیت و تشخیص شد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - ۱۴:۴۴
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پکتیکا با حضور رییس و اعضای این هیأت و مسوولان محلی در مقر ولسوالی جانی‌خیل این ولایت برگزار شد و همچنین هیأت مذکور به ولسوالی دیله نیز سفر نموده و هزارها جریب زمین را بررسی و تثبیت کرد.

هیأت مذکور نخست به ولسوالی جانی‌خیل رفته و درباره فعالیت‌ها و مسوولیت‌های این هیأت به مسوولان محلی معلومات داد و خواهان همکاری آنان شد. هیأت مذکور به آنان گفت که مردم این ولسوالی زمین‌های امارتی را غصب کرده و وظیفه این هیأت آزادسازی زمین‌های غصب شده، می‌باشد.

هیأت مذکور گفت که امور جلوگیری از غصب زمین در این ولسوالی به رهبری مدیر زراعت و همکاری دیگر ادارات پیش برده می‌شود. مسوولان ولسوالی از همکاری با این هیأت اطمینان دادند.

این هیأت به ولسوالی دیله نیز سفر کرده و با مسوولان محلی و بزرگان قومی آن دیدار کرد و درباره هیأت به آنان معلومات داد. هیأت مذکور تاکید کرد که زمین‌های تثبیت و تصفیه شده امارتی به اجاره داده می‌شود. هیأت مذکور گفت که کار جلوگیری از غصب زمین و تثبیت زمین‌های غصب شده به رهبری مدیر زراعت و همکاری مدیران دیگر ادارات آغاز می‌شود.

هیأت با بیان این که در این ولسوالی زمین شخصی زیاد نبوده و بیشتر زمین‌ها امارتی می‌باشند، خواستار همکاری مسوولان محلی و مردم محل با هیأت شد و آنان نیز از همکاری با این هیأت اطمینان دادند. مردم محل همچنان از تعهد به اصول امارت اسلامی به هیأت اطمینان دادند.

هیأت تخنیکی از برخی ساحات این ولسوالی نیز بازدید کرد که در نتیجه ۱۳۸۶۰۲ جریب زمین مورد بررسی قرار گرفته، تثبیت و تصفیه شد و تصرفات خودسرانه در برخی قسمت‌های این ساحه نیز متوقف شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS