بیش از ۱۰۰۰ جریب زمین در ولایت فراه امارتی تثبیت شد

hakeem_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۳ - ۱۱:۷
.

نشست‌های هیأت‌های تخنیکی ولایات فراه و پنجشیر با حضور رییسان و اعضای این هیأت‌ها برگزار شده و از برخی ساحات غصب شده در این ولایات نیز بازدید صورت گرفت.

هیأت تخنیکی ولایت فراه به ساحه غلامان در مرکز این ولایت رفته و ۱۰۳۲ جریب زمین امارتی مرعی عامه را تثبیت و تشخیص کرد.

زمین مذکور شامل زمین زراعتی، مواته و مرعی عامه می‌باشد. در این زمین از سوی بعضی افراد تاسیساتی مثل سرپناه، خانه‌ها و چاه‌ها ساخته شده و برای آنان از طرف هیأت هدایات قانونی صادر شد.

.

در همین حال، در نشست هیأت تخنیکی ولایت پنجشیر فیصله شد که کار تثبیت زمین‌های امارتی در ولسوالی عنابه این ولایت با مساعد شدن شرایط مناسب جوی از سر گرفته شود و تکمیل گردد.

در این نشست، مسوده طرزالعمل کاری هیأت به جلسه ارایه شده و درباره آن بحث صورت گرفت و فیصله شد که نظریات اعضای هیأت در آن گنجانده شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه روز چهار‌شنبه، ۲۴ ذوالحجة فعالیت‌های ۹ دارالوکاله را در ناحیه چهارم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی مشترک به رهبری رياست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌یکشنبه، ۲۸ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ولسوالی خوگیانی این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

دو باب دفتر رهنمای معاملات در نیمروز به دلیل تخلفات مسدود شد

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت نیمروز روز ‌دوشنبه، ۲۹ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای فعالیت، قانونی. . .

BACK TO NEWS