برگزاری نشست کاری و هماهنگی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه با مقامات ولسوالی بگرامی

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۵ - ۹:۱۰
.

ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه، روز سه شنبه، ۱۰ ذوالقعده نشست کاری و هماهنگی را با مقامات و مسوولین محلی ولسوالی بگرامی ولایت کابل برگزار نمود.

در این نشست، معاون ولسوال بگرامی، مفتی محکمه، مسوولین ادارات استخبارات، ارشاد و دعوت، حج و اوقاف، معارف، اراضی و سایر مسوولین ادارات محلی اشتراک داشتند و در آن برنامه های کاری مساعدین حقوقی، آگاهی عامه حقوقی، ارتباط کاری میان ادارات و تاثیر آن بر بهبود روند کاری به بحث گرفته شد.

در این نشست، مولوی حافظ عبدالصمد عمری، رییس مساعدت‌های حقوقی گفت که هدف از استخدام کارمندان در ادارات امارت اسلامی، عرضه خدمات به اتباع کشور و خصوصاً به اشخاص ضعیف، ناتوان و بی بضاعت جامعه می‌باشد. او گفت که ریاست مساعدت حقوقی به همین منظور ایجاد شده تا از اشخاص ضعیف و بی بضاعت جامعه که مظنون، متهم، محکوم علیه یا مجنی علیه قرار گرفته اند و قدرت گرفتن وکیل مدافع آزاد و با مزد را ندارند، دفاع شود. همچنان به اتباع کشور آگاهی داده شود تا از حقوق و مکلفت های خود باخبر شوند.

در پایان این نشست، مقامات ولسوالی بگرامی از روندکاری ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه استقبال نموده و وعده سپردند که هر نوع همکاری را جهت تطبیق برنامه آگاهی دهی حقوقی فراهم نموده و زمینه اشتراک مساعدین حقوقی را در جلسات قضایی محکمه ولسوالی بگرامی مساعد خواهند ساخت.

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۵
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی حدود  ۱۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هشتم شهر هرات مورد نظارت قرارد داد.

طی این نظارت سته‌های رسمی، جوازهای فعالیت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۱
Background image

۲۵ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دو‌شنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی ۲۵ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۳۵
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت کنر امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت کنر  روز سه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۱ تن متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مولوی روح. . .

BACK TO NEWS