برگزاری نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۵ - ۱۳:۵۹
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز یکشنبه، ۲۹ محرم الحرام با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.

در این نشست، شماری از دوسیه‌های مربوط به غصب۱۹۳ جریب زمین در ساحات مختلف این ولایت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فیصله شد که این دوسیه‌ها جهت فیصله نهایی به کمیسیون مرکزی فرستاده شود.

هیأت همچنان از تصرفات خودسر در چهار جریب زمین واقع ساحه کوته‌گرد مربوط به ناحیه سوم مرکز قندوز جلوگیری نموده و فیصله کرد که گزارش این ساحه بعد از تکمیل شدن جهت فیصله نهایی به کمیسیون مرکزی ارسال شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS