بررسی حدود ۷۰ جریب زمین در ولایت ننگرهار

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۳:۵۱
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۲۸ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه حدود هفتاد (۷۰) جریب زمین در ساحه گچ ولسوالی کامه این ولایت مورد بررسی قرار گرفت و فیصله شد به منظور معلومات بیشتر برای متصرفین زمین مذکور استعلام توزیع گردد.
در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در دیگر ساحات ولایت ننگرهار مورد بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۰:۳۱
Background image

بنیادهای خیریه ثبت شده در وزارت عدلیه طی سال گذشته بیش از یک میلیارد افغانی با نیازمندان کمک کرده‌اند

 بنیادهای خیریه ثبت شده در وزارت عدلیه امارت اسلامی طی سال ۱۴۰۳ هجری شمسی بیش از ۱ میلیارد و ۱۱۰ میلیون افغانی، بیش از ۳۸۲ هزار دالر، ۲۰۳۰ یورو و ۵۰۰ هزار کلدار را در هماهنگی با ادارات. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۲
Background image

رئیس جدید ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه معرفی شد

 محترم مفتی رحمت الله حلیم، رئیس امور کارکنان وزارت عدلیه طی نشستی رئیس جدید ریاست وکلای مدافع این وزارت را که به اساس پیشنهاد وزارت عدلیه و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین گردیده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۱:۵۳
Background image

شماری از طلافروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز سه‌شنبه، ۴ صفرالمظفر شماری از طلافروشی‌های ولسوالی سمکنی این ولایت را با حضور نمایندگان امربالمعروف و نهی عن المنکر و اتحادیه زرگران مورد نظارت. . .

BACK TO NEWS