بررسی بیش از ۲۳ هزار جریب زمین در ولایت بلخ

hakeem_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۳ - ۸:۲۶
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۱۰ ذوالقعده با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.
در این نشست هیأت تخنیکی، در کنار دوسیه حدود ۴۰۰ جریب زمین پروژه رهایشی هاشمی نیاز شهر مزار شریف، دوسیه حدود ۸۰۰ جریب زمین ساحه خاک سفید ولسوالی کشنده، دوسیه حدود ۵۰۰ جریب زمین شهرک رهایشی ترکمن علی خانی و تعدادی از دوسیه های دیگر مربوط به غصب زمین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و فیصله شد که دوسیه‌های زمین های مذکور تکمیل گردد و در نشست بعدی ارایه شود.
همچنان در نشست مذکور، درباره تعدادی از دوسیه‌های زمین تحت دعوا در ولسوالی شولگره ولایت بلخ نیز بحث صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۵:۳۵
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با مسؤولان شماری از شفاخانه‌های خصوصی برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در نشستی با شماری از مسؤولان شفاخانه‌های خصوصی دیدار کرد و در مورد موضوعات مختلف با آنان صحبت کرد.

در این نشست که روز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۴:۴
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا روز چهارشنبه، ۱۸ شوال به ریاست مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور در مقر این ریاست برگزار شد.
در این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی ریاست عدلیه با شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات ولایت لغمان

 نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه ولایت لغمان و شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات این ولایت روز سه‌شنبه، ۱۷ شوال با حضور مولوی عبدالستار حماس، رئیس عدلیه و مسئولین دفاتر رهنمای معاملات. . .

BACK TO NEWS