برای ۷۰ تن از متصدیان موترفروشی‌ها در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار شد

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۱۴:۱۴
.

ریاست عدلیه ولایت ننگرهار برای ۷۰ تن از متصدیان موترفروشی‌های ولسوالی بتی کوت و ساحه مارکوی این ولایت برنامه آموزشی یک روزه را برگزار کرد.

در این برنامه که روز ‌شنبه، ۱۴ جمادی الأولی در مقر ریاست عدلیه برگزار شد، مسؤلان آمریت انسجام این ریاست برای اشتراک کنندگان درباره اصول رهنمای معاملات و موترفروشی، وجایب مسؤولان موترفروشی‌ها و طریقه استعمال درست از سته و کتاب ثبت رهنمایی‌های لازم نموده و نیز اسناد تقنینی مربوط به این شغل را تشریح کردند.

مسؤولان اداره مستوفیت ننگرهار هم در بخشی از این برنامه درباره تادیه مالیات صحبت کرده و معلومات لازم را با اشتراک کنندگان شریک نمودند.

همچنین در این برنامه مسؤولان و متصدیان موترفروشی‌‎ها پرسش‌ها و مشکلات خود را مطرح کردند و مسؤولان ریاست عدلیه به پرسش‌های آنان پاسخ داده و در زمینه حل مشکلات برای آنان اطمینان دادند.

ریاست عدلیه ولایت ننگرهار در نظر دارد تا برای مسؤولان تمامی دفاتر رهنمای معاملات و موترفروشی‌ها در سطح این ولایت، چنین برنامه‌های آموزشی را برگزار کند تا معاملات به صورت شفاف و قانونی انجام شود و نیز مالیات به شکل درست آن تادیه شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۲:۳
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه پنجم مربوط ریاست نشرات و ارتباط عامه این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز چهارشنبه، ۲۳ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه ششم مربوط ریاست مالی و اداری این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای سند انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال میان وزارت عدلیه و اداره تنظیم امور زندان‌ها

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده، سند انتقال این. . .

BACK TO NEWS