برای بیش از ۱۸۰۰ تن در ۱۶ ولایت آگاهی حقوقی ارایه شد

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۹ - ۱۳:۵۷
.

ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در مرکز و آمریت‌های ولایتی آن در ۱۵ ولایت دیگر برای ۱۸۷۹ تن برنامه‌های آگاهی‌دهی حقوقی برگزار نمود.
این برنامه‌‎ها روزهای شنبه، یک شنبه و دوشنبه، ۲۱، ۲۲ و ۲۳ محرم الحرام به شمول مرکز در ولایت‌های کنر، غور، بلخ، باد غيس، میدان وردک، پکتیا، ننگرهار، هلمند، سمنگان، خوست، بامیان، جوزجان، کندهار، تخار و لوگر برگزار شد و در آن در رابطه به معرفی وزارت عدلیه، تربیت فرزندان در پرتو احکام شریعت اسلامی، حقوق و مکلفیت‌های شهروندان و دیگر موضوعات مهم اگاهی‌دهی صورت گرفت.
وزارت عدلیه، برنامه‌های اگاهی‌دهی حقوقی را به شمول مرکز در تمام ولایات کشور برگزار می‌کند و هدف آن این است که مردم درباره حقوق خویش آگاهی حاصل نموده و از آن جهت حل مشکلات حقوقی در زندگی روزمره خویش استفاده کنند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و محکمه استیناف ولایت کابل برگزار شد

 محترم مفتی ضیاء الحق ثاقب، رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در نشستی با محترم مفتی ذبیح الله ساجد، رئیس محکمه استیناف ولایت کابل بر هماهنگی بیشتر میان دو اداره تأکید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۳۰
Background image

رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه با شماری از مسؤولان ولایت‌های پکتیا و خوست دیدار کرد

 محترم مولوی جان محمد «محمد طلحه»، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه در رأس یک هیئت به ولایت‌های پکتیا و خوست سفر نموده و با شماری از مسؤولان محلی این ولایات نشست‌های هماهنگی جداگانه برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت کنر مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت کنر روز چهارشنبه، ۲۸ شوال ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر اسعد آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت هیئت نظارتی جوازهای فعالیت،. . .

BACK TO NEWS