بازدید هیأت ریاست عدلیه هلمند از موترفروشی‌های ولسوالی گرشک این ولایت

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۹/۲۷ - ۱۳:۴۳
.

به اساس هدایت مولوی محمد محمدی، رییس عدلیه ولایت هلمند، روز شنبه، ۲۳ جمادی‌الاول از موتر فروشی‌های ولسوالی گرشک این ولایت بازدید و نظارت صورت گرفت.

این بازدید توسط مولوی عبدالاحد مظهری، مدیر انسجام ریاست عدلیه ولایت هلمند و هیأت همراه شان، انجام شد.

در این بازدید، جوازهای فعالیت موترفروشی‌ها در این ولسوالی بررسی گردیده و به مالکان موترفروشی‌های که وقت جوازشان تمام شده بود، هدایت داده شد که هرچه زودتر به تمدید جوازشان اقدام نمایند.

پروسه نظارت از رهنماهای معاملات و موترفروشی‌ها در این ولایت ادامه داشته و از موترفروشی‌ها در سایر ولسوالی های این ولایت نیز نظارت صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS