بازدید هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست از برخی ساحات در این ولایت

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۳:۲۲
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست، روز دوشنبه، ۱ ذوالحجه با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.

هیأت مذکور به دو گروپ تقسیم شده و گروپ اول این هیأت در ریاست زراعت با تعدادی از افراد و اشخاص در رابطه به موضوعات شان صحبت نموده و نیز برخی دوسیه‌ها را ترتیب کرد.

گروپ دوم این هیأت به ساحه للمی ولسوالی اسماعیل خیل این ولایت رفته و از قلعه‌ها و خانه‌هایی که بالای زمین‌های امارتی در ۸ موقعیت این ساحه ساخته شده است، بازدید نمود. تاسیسات مذکور اکنون از اثر طوفان طبیعی تخریب شده و هیأت تصرفات جدید در ساحه را به صورت مطلق ممنوع کرد.

زمین یک شخص دیگر نیز در این ولسوالی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت که در زمینه تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد.

هیأت تخنیکی بعد از بازگشت از ساحات نیز با برخی افراد و اشخاص دیدار کرده و در رابطه به موضوعات شان با آنان صحبت کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه روز چهار‌شنبه، ۲۴ ذوالحجة فعالیت‌های ۹ دارالوکاله را در ناحیه چهارم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت وکلا،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۴۰
Background image

۱۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی مشترک به رهبری رياست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌یکشنبه، ۲۸ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در ولسوالی خوگیانی این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

دو باب دفتر رهنمای معاملات در نیمروز به دلیل تخلفات مسدود شد

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت نیمروز روز ‌دوشنبه، ۲۹ ذوالحجة ۱۲ باب دفاتر رهنمای معاملات را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی مؤظف جوازهای فعالیت، قانونی. . .

BACK TO NEWS