اطلاعیه وزارت عدلیه به دفاتر رهنمای معاملات در قسمت اجتناب از سوءاستفاده از مجبوریت مهاجرین عودت کننده

hayat_admin
.

وزارت عدلیه امارت اسلامی اخیراْ شکایاتی دریافت کرده که نشان می‌دهد برخی دفاتر رهنمای معاملات از روند عودت مهاجرین از کشورهای همسایه و مجبوریت مهاجرین عودت کننده سوء استفاده کرده و در قسمت کرایه و کمیشن دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وزارت عدلیه از تمامی دفاتر رهنمای معاملات دارنده جواز فعالیت از این وزارت می‌خواهد تا در قسمت کرایه دادن جایدادها، با عودت کنندگانی که اکثراً بی بضاعت هستند، همکاری همه جانبه نموده و از کرایه دادن خانه‌ها به قیمت گزاف خلاف قیمت‌های واقعی و اخذ کمیشن خلاف اصول اجتناب نمایند. وزارت عدلیه در صورت مشاهده چنین تخلفات با متخلفان برخورد اصولی خواهد کرد.

ما همچنین از آنعده هموطنانی که جادیدادهای شان را به کرایه می‌دهند خواهشمندیم تا با مهاجرین عودت کننده همکاری نموده و جایدادهای شان را به قیمت مناسب به آنان به کرایه بدهند تا مسوولیت ایمانی و وجدانی خویش را ادا نموده باشند.

هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده تخلفات از سوی دفاتر رهنمای معاملات از طریق شماره‌های زیر وزارت عدلیه را در جریان بگذارند تا اقدامات لازم  روی دست گرفته شود.

۰۷۷۶۱۲۶۴۲۸  و ۰۷۷۷۳۸۳۳۷۰

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۴:۱۰
Background image

اطلاعیه وزارت عدلیه در رابطه به ثبت‌نام برای پُست ریاست اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی افغانستان

 اخیراً شماری از مسؤولان شفاخانه‌های خصوصی کشور طی یک درخواست رسمی عنوانی وزارت عدلیه خواهان ایجاد اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی گردیده‌اند که بخش‌های مربوطه این وزارت در حال طی مراحل رسمی . . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۲۴
Background image

اعلام نتایج دور ششم امتحان ورودی وکالت دفاع

 وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان ششمین دورامتحان ورودی وکالت دفاع را به تاریخ ۱۵ ثور سال ۱۴۰۵ هجری شمسی با اشتراک ۶۹۸ متقاضی واجد شرایط، برگزار کرد.

در این دور امتحان از مجموع ۶۹۸ . . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۰
Background image

اطلاعیه وزارت عدلیه درباره نقل مکان دو ریاست مرکزی این وزارت

 به اطلاع تمام مراجعین ریاست مساعدت‌های حقوقی و ریاست قضایای امارت کابل وزارت عدلیه رسانیده می‌شود که ریاست مساعدت‌های حقوقی از ساختمان مرکزی وزارت عدلیه واقع ساحه دارالامان به ساختمان . . .

بازگشت به اطلاعیه ها