استرداد حدود ۳۷۹ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۳۰ - ۱۴:۴۱
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز، روز یکشنبه، ۷ ربیع الثانی با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن یک تعداد دوسیه‌های مربوط به غصب زمین مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

در این نشست، دوسیه ۳۵۰ جریب زمین ساحه اسکی ولسوالی امام صاحب و دوسیه ۲۹ جریب زمین ساحه حاجی نماز عسقلان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و زمین های مذکور استرداد شد و هدایت طی مراحل اجاره دهی آن به مدت یکسال با ذوالید غیرشرعی آن صادر گردید.

در این نشست همچنین دوسیه ۲۰ جریب زمین ساحه قریه حاجی خال الدین، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و امارتی تثبیت شد و تیمی از هیأت تخنیکی به منظور بررسی ساحه و تکمیل تحقیقات مربوط به آن توظیف گردید.  

دوسیه ۳۳ جریب زمین ساحه لاله میدان ولسوالی علی آباد نیز در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت و یک تیم از هیأت تخنیکی به منظور تطبیق اسناد متصرفین زمین مذکور و بررسی ساحه توظیف گردید تا تحقیقات آن را تکمیل کرده و گزارش آن را ارایه نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۵
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی حدود  ۱۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هشتم شهر هرات مورد نظارت قرارد داد.

طی این نظارت سته‌های رسمی، جوازهای فعالیت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۱
Background image

۲۵ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دو‌شنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی ۲۵ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۳۵
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت کنر امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت کنر  روز سه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۱ تن متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مولوی روح. . .

BACK TO NEWS