استرداد بیش از ۱۷۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت سمنگان طی یک ماه گذشته

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۶ - ۱۰:۴۴
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سمنگان در جریان ماه محرم سال ۱۴۴۵ در حدود ۱۷۰۰.۲۴ جریب زمین امارتی را در ساحه شهرک مهاجرین واقع قریه یکه توت ولسوالی حضرت سلطان این ولایت استرداد کرده و به اداره مربوط آن تسلیم نموده است.

این هیأت همچنین در جریان این ماه در حدود ۱۹۰۲.۲۴جریب زمین امارتی، شامل ۱ پایه تانک تیل، ۲ باب رستورانت، ۶۲ باب دکان و ۱ پایه آنتن شبکه مخابراتی را در قریه رباطک مرکز این ولایت تشخیص و تثبیت کرده و در حدود ۲۱۴۰.۲۴ جریب زمین مالچر در این قریه تحت بررسی این هیأت قرار دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS