استرداد بیش از ۱۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۰:۱۱
.

نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز دوشنبه، ۲۳ جمادی الأولی با حضور رئیس و اعضای هیئت تخنیکی برگزار شد.

هیئت تخنیکی در این نشست، حدود یک‌صد و شش (۱۰۶) جریب زمین واقع در ساحه عسقلان و یک جریب زمین در قریه امیر حاتم مربوط مرکز این ولایت را مورد بررسي قرار داد، و به اساس اعتراف متصرفين زمين های مذکور را استرداد و به منظور ثبت در بانک زمین‌ها به ریاست زراعت تسلیم کرد.

در این نشست همچنان حدود سی (۳۰) جریب زمین در ساحه لودین مربوط ولسوالی آقتاش مورد بحث قرار گرفت و در نتیجه ساحه مذکور امارتی تثبیت و تشخیص شد و همچنین یک هیئت مؤظف شد تا گزارش آن را تکميل و در نشست بعدی به هیئت تخنیکی ارائه نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۱۳
Background image

وزیر عدلیه بر جلوگیری از احتکار و جلوگیری از افزایش کرایه منازل تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنج‌شنبه، ۱۶ رمضان در نشستی با مسؤولان اتحادیه‌های تاجران و رهنماهای معاملات بر جلوگیری از احتکار مواد اولیه و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

BACK TO NEWS