شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۵۸
.

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز یکشنبه، ۱۹ ربیع‌الآخر ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

هیئت نظارتی طی این نظارت دفاتر، جوازنامه‌ها، کتاب‌های ثبت، لوحه‌ها و دیگر اسناد دارالوکاله‌های مذکور را بررسی نمود.

هیئت مؤظف نواقص این دارالوکاله‌ها را مشخص نموده و در زمینه رفع مشکلات و نواقص به متصدیان آن‌ها توصیه‌های لازم ارایه کرد.

ریاست عدلیه ولایت ننگرهار به صورت منظم بخش‌های مربوطه را در این ولایت مورد نظارت قرار می‌دهد تا از فعالیت‌های غیرقانونی جلوگیری شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۵۸
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز یکشنبه، ۱۹ ربیع‌الآخر ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۵۲
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پروان امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه ولایت پروان  روز ‌شنبه، ۱۸ ربیع‌الآخر برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۶ تن متقاضی جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مسؤولان ریاست عدلیه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۴۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت لغمان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت لغمان روز یکشنبه، ۱۹ ربیع الآخر شماری از دفاتر رهنمای معاملات و بلاک‌های رهایشی را در شهر مهترلام، مرکز این ولایت مورد نظارت و بررسی قرار داد.

. . .

BACK TO NEWS