رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه با والی بدخشان دیدار کرد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۴:۴۹
.

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در ادامه سفر به ولایتهای شمالی کشور، روز سه‌شنبه، ۲ رجب المرجب به ولایت بدخشان رفته و با مولوی محمد اسماعیل غزنوی، والی آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار برخی دیگر از مسئولان محلی بدخشان نیز حضور داشتند و رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در آن در مورد  چگونگی ارایه مساعدت‌ها و مشوره‌های حقوقی رایگان، دسترسی متضررین، متهمین و مظنونین بی‌بضاعت به مساعدت‌های حقوقی در قضایای جزایی و ارائه مشوره‌های حقوقی برای زنان و اطفال بی‌بضاعت در قضایایی فامیلی، برگزاری برنامه‌های آگاهی عامه در مرکز و ولایات، ارایه مشوره‌های حقوقی در مرکز و ولایات از طریق شماره رایگان ۱۸۸، مشکلات مساعدین حقوقی در مراجع عدلی و قضایی و برخی دیگر موضوعات صحبت نموده و معلومات لازم را با مسؤولان شریک ساخت.
از جانبی هم، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، والی بدخشان به هیئت ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه اطمینان همکاری داد و افزود که در جلسات اداری مقام ولایت در مورد همکاری‌های بیشتر ادارات مربوطه با این ریاست صحبت خواهد کرد.
همچنان مولوی محمد صابر حنفی، رئیس محکمه استیناف ولایت بدخشان صحبت نمود و گفت که امارت اسلامی خانه مشترک همه است و خدمت به نظام و مردم مسؤولیت مشترک همه است. وی افزود که برای آمریت مساعدت‌های حقوقی ریاست عدلیه در محاکم مربوطه سهولت‌های بیشتر فراهم خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۰:۵۹
Background image

برنامه آموزشی به منظور بلند بردن ظرفیت مسلکی عریضه نویسان در ولایت قندوز برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت قندوز برنامه آموزشی سه روزه تحت عنوان اصول عریضه نویسی را برای شماری از عریضه نویسان شهر قندوز برگزار کرد و این برنامه روز دوشنبه، ۱ رجب المرجب اختتام یافت.
قاری فراح. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۰:۴۰
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت قندوز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز دوشنبه، ۱ رجب المرجب ۶ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.
هیئت نظارتی طی این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۴:۴۹
Background image

رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه با والی بدخشان دیدار کرد

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در ادامه سفر به ولایتهای شمالی کشور، روز سه‌شنبه، ۲ رجب المرجب به ولایت بدخشان رفته و با مولوی محمد اسماعیل. . .

BACK TO NEWS