برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت نیمروز

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۴:۵
.

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز یکشنبه، ۲ جمادی‌الآخرة به ریاست مولوی عبدالوارث خلیل، رئیس عدلیه  و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست، رئیس عدلیه نیمروز به کارمندان این ریاست درباره اجرای مسؤولیت‌های شان، پابندی به وقت و حاضری، اجرای به موقع امور، داشتن اخلاص، احترام متقابل میان کارمندان، رویه و برخورد نیک با مراجعین و دیگر موارد توصیه‌های لازم نمود.

رئیس عدلیه در این نشست بر نظارت از دارالوکاله‌ها، عریضه نویسان، رهنمای معاملات و موترفروشی‌ها در سطح این ولایت تاکید کرد و به مسؤولان وظیفه سپرد تا هر هفته از این بخش‌ها نظارت کنند.

وی همچنین به دیگر بخش‌های ریاست عدلیه هدایت داد تا اجراآت کاری خود را در اسرع وقت انجام دهند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۶
Background image

برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه برگزار شد

 برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه روز دوشنبه، ۲۴ ربیع الاول با حضور رئیسان و کارمندان این وزارت و هیئت انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد.
در افتتاحیه این برنامه محترم مفتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS