۲ دارالوکاله در شهر کابل به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۰:۲۶
 .

  هیئت نظارتی ریاست وکلای مدافع وزارت عدلیه امارت اسلامی فعالیت‌های شماری از دارالوکاله‌ها را در ناحیه دوم شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داد.
این نظارت و بررسی به روز سه‌شنبه، ۷ ربیع‌الآخر انجام شد و طی آن ۱۶ دارالوکاله مورد بررسی هیئت نظارتی قرار گرفت که در نتیجه آن ۲ دارالوکاله به دلیل فعالیت غیرقانونی مسدود گردید.
هیئت نظارتی همچنان برخی از خلاها و مشکلات دیگر دارالوکاله‌های را مشخص کرده و به متصدیان آن‌ها جهت رفع آن توصیه‌های لازم کرد.
وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم بخش‌های مربوطه را مورد نظارت قرار می‌دهد تا جلو فعالیت‌های غیرقانونی گرفته شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS