بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های ثبت شده در وزارت عدلیه بیش از ۱۳۱ میلیون افغانی به زلزله زدگان ولایت کنر کمک کرده‌اند

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۵:۲۰
.

 در پی وقوع زلزله مرگبار اخیر در ولایت‌های مشرقی به ویژه ولایت کنر که هزاران شهید و زخمی و خسارات شدید برجا گذاشت، بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های ثبت شده در وزارت عدلیه امارت اسلامی بیش از ۱۳۱ میلیون افغانی را برای زلزله زدگان در این ولایت کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های ثبت شده در این وزارت، از مجموع مقدار کمک‌های خیریه، بیش ۹۱ میلیون و ۸۹۱ هزار افغانی و ۳۰ هزار دالر امریکایی توسط ۴۷ بنیاد خیریه و ۳۷ میلیون و ۴۴۶ هزار افغانی و بیش از ۱۷۸ هزار کلدار توسط ۲۲ اتحادیه به مصرف رسیده است.

بخشی از این کمک‌ها به صورت نقدی به زلزله زدگان توزیع شده و و بخشی دیگر از آن در تهیه و توزیع آب، غذا، دیگر مواد خوراکی، البسه، خیمه، کمپل و ضرورت‌های اولیه به مصرف رسیده است.

وزارت عدلیه امارت اسلامی پس از وقوع این حادثه از همه بنیادهای خیریه، اتحادیه‌ها، شرکت‌های تجارتی، تاجران و افراد خیِر خواسته بود تا برای کمک به متضررین این حادثه اقدام کنند.

روند کمک‌رسانی به زلزله زدگان از سوی بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های ثبت شده در وزارت عدلیه به صورت فوری پس از حادثه آغاز شد و چند هفته دوام کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۲۴
Background image

حدود ۱۱ جریب زمین موسوم به شهرک عمر گلستان در ناحیه نهم شهر کابل به اساس حکم شرعی محکمۀ اختصاصی امارتی ثابت گردید

محکمۀ اختصاصی رسیدگی به قضایای زمین‌های غصب‌شدۀ امارتی زون مرکزی با بررسی اسناد و مدارک ۱۰.۹۹۴  جریب زمین موسوم به شهرک عمر گلستان واقع شهر کابل فیصله کرد که تمام زمین مذکور امارتی است.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

BACK TO NEWS