بررسی حدود ۲۲۵ جریب زمین در ولایت پنجشیر

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۴:۳۲
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر روز یکشنبه، ۹ صفر المظفر با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
هیئت تخنیکی در این نشست دوسیه‌ حدود دو صد و بیست و پنج (۲۲۵) جریب زمین واقع در ساحه چشمه میدان این ولایت را مورد بررسی قرار داده و فیصله کرد که دوسیه‌ زمین‌ مذکور تکمیل گردد.
در این نشست برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده نیز مورد بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۶
Background image

برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه برگزار شد

 برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه روز دوشنبه، ۲۴ ربیع الاول با حضور رئیسان و کارمندان این وزارت و هیئت انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد.
در افتتاحیه این برنامه محترم مفتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS