وزیر عدلیه بر تسریع روند تثبیت زمین‌های غصب‎‌شده امارتی در کابل تأکید کرد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۷
.

محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی، رئیس کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی در دیدار با هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل بر تسریع روند تثبیت و تشخیص زمین‌های غصب شده در سطح کابل تأکید کرد.

این دیدار روز پنجشنبه، ۱ ذی الحجة در مقر وزارت عدلیه صورت گرفت و در آن محترم مولوی احسان الله وثیق، رئیس عمومی قضایای امارت و سکرتر کمیسیون، محترم مولوی جان محمد حمزه، رئیس هیئت تخنیکی کابل، اعضای این هیئت و نماینده مقام ولایت کابل حضور داشتند.

وزیر عدلیه امارت اسلامی در سخنانش گفت که موضوعات مربوط به غصب زمین در کابل بیشتر است و به همین دلیل به کار بیشتر نیاز دارد. وی تأکید کرد که کارها باید به سرعت پیش برده شود و از امکانات موجوده استفاده مؤثر صورت گیرد.

او همچنین توصیه کرد که همه مسؤولان باید مسؤولیت شناس باشند، در کار خود اخلاص و صداقت داشته باشند و خاص به خاطر رضای الله تعالی کار کنند.

از طرفی هم رئیس هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل در این نشست گفت که تلاش می‌کند تا مسؤولیت سپرده شده را به گونه احسن انجام بدهد و اطمینان داد که امور کاری هیئت تسریع می‌شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۳:۵۴
Background image

وزارت عدلیه طی یک ماه گذشته ۶۹ دفتر رهنمای معاملات را به دلیل تخطی‌ها و فعالیت غیر قانونی مسدود کرده است

 هیئت نظارتی ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه، طی ماه ثور سال جاری ۲۳۰ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر کابل نظارت و بررسی کرده‌است. 
طی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۳:۴۱
Background image

طی یک ماه گذشته ۷۶ جواز رهنمای معاملات توسط ریاست عدلیه ولایت هرات توزیع گردیده است

 مدیریت رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عدلیه ولایت هرات طی ماه ذی‌القعدة سال ۱۴۴۶ هجری قمری ۷۶ جواز جدید و ۵۰ جواز تمدیدی رهنمای معاملات را بعد از طی مراحل قانونی برای متقاضیان. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۲:۱۶
Background image

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت سرپل برگزار شد

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت سرپل روز یکشنبه، ۴ ذی‌الحجة به ریاست مفتی کمال الدین فاضل، رئیس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
در این نشست، رئیس عدلیه. . .

BACK TO NEWS