از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت ننگرهار امتحان اخذ شد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۰ - ۱۴:۵۹
.

 ریاست عدلیه  ولایت ننگرهار  روز سه‌شنبه، ۱ ذوالقعده برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در این ولایت برگزار کرد.
در این برنامه مسؤولان ریاست عدلیه به اشتراک کنند‌گان از شفاف‌بودن پروسه امتحان اطمینان داده و افزودند که عریضه نویسان در روشنایی قانون و اصول فعالیت خود را انجام دهند، با مردم برخورد نیک نموده و در کارها امانت‌داری کامل و صداقت اختیار نمایند.
در این امتحان که نمایندگان ریاست عدلیه و دیگر ادارت محلی از آن نظارت نمودند، حدود ۲۸ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی اشتراک نموده بودند.
وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم از متقاضیان جواز عریضه نویسی امتحان اخذ می‌نماید تا به افراد شایسته و با استعداد به صورت قانونی و اصولی جواز توزیع شود و نیز در کارهای مردم سهولت ایجاد گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS