بیش از ۴۲۲ جریب زمین در غور امارتی تثبیت شد

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۳:۴۶
.

نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت غور روز یکشنبه،۱۷ ربیع‌الثانی با حضور رئیس و اعضای هیئت برگزار شد و طی آن چهارصد و بیست و دو اعشاریه هفت (۴۲۲.۷) جریب زمین، امارتی تثبیت شد.

در این نشست دوسیه بیش از سه صد و هفتاد و یک (۳۷۱) جریب زمین در گلدره غلمین و پنجاه و یک (۵۱) جریب زمین در ساحه بادگاه ولایت غور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

هیئت تخنیکی با بررسی دوسیه‌های مذکور هردو قطعه زمین را امارتی تثبیت کرده و فیصله کرد که این دوسیه‌ها برای فیصله نهایی به کمیسیون مرکزی جلوگیری از غصب زمین فرستاده شود.

در این نشست همچنین برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به غصب زمین از جمله زمین‌های وقفی در ولایت غور مورد بررسی قرار گرفت و در زمینه آن‌ها تصامیم لازم اتخاذ شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و محکمه استیناف ولایت کابل برگزار شد

 محترم مفتی ضیاء الحق ثاقب، رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در نشستی با محترم مفتی ذبیح الله ساجد، رئیس محکمه استیناف ولایت کابل بر هماهنگی بیشتر میان دو اداره تأکید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۳۰
Background image

رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه با شماری از مسؤولان ولایت‌های پکتیا و خوست دیدار کرد

 محترم مولوی جان محمد «محمد طلحه»، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه در رأس یک هیئت به ولایت‌های پکتیا و خوست سفر نموده و با شماری از مسؤولان محلی این ولایات نشست‌های هماهنگی جداگانه برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت کنر مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت کنر روز چهارشنبه، ۲۸ شوال ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر اسعد آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت هیئت نظارتی جوازهای فعالیت،. . .

BACK TO NEWS