بررسی بیش از ۲۰۰ جریب زمین در ولایت پروان

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۹ - ۱۰:۴۸
.

هیأت جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان روز سه‌شنبه، ۱۴ ربیع‌الاول به منظور بررسی زمین های غصب شده به ولسوالی سیاه گرد غوربند این ولایت سفر کرد.

هیأت تخنیکی طی این سفر حدود ۲۱۷،۴۷ جریب زمین مربوط قطعات کادستری ۱۱۲۴، ۱۱۲۵ و ۱۱۲۶ را در قریه سرخی ولسوالی سیاه گرد غوربند اسکیچ نمود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه، رئیس کمیسیون و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی موضوعات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

رئیس جدید اتحادیه صرافان ولایت غزنی معرفی گردید

 رئیس جدید برای اتحادیه صرافان ولایت غزنی طی نشستی با حضور صرافان و مسؤولان وزارت عدلیه، از طرف صرافان این ولایت تعیین و معرفی گردید.
در این نشست مفتی احمد ضیا خبیب، رئیس عمومی انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پکتیکا امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت پکتیکا  روز دوشنبه، ۵جمادی‌الأولی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۲۰ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این برنامه مسؤولان. . .

BACK TO NEWS