سومین دور امتحان ورودی وکالت دفاع با حضور بیش از ۵۰۰ متقاضی برگزار شد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۱:۴۰
.

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان سومین دور امتحان ورودی وکالت دفاع را با اشتراک بیش از ۵۰۰ تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع در مقر این وزارت برگزار کرد.

این امتحان روز دوشنبه، ۱۶محرم‌الحرام با حضور و سخنرانی شیخ‌الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه، مولوی رحمت‌الله حقانی، رییس وکلای مدافع و سایر مقامات و مسوولان این وزارت برگزار شد.

معین مسلکی وزارت عدلیه طی سخنرانی‌اش در برنامه افتتاحیه این امتحان گفت که شرط اساسی برای گرفتن یک مسوولیت، داشتن استعداد و مهارت در آن بخش است و وزارت عدلیه به همین منظور از متقاضیان جواز وکالت دفاع امتحان اخذ می‌کند تا افراد واجد شرایط را مشخص کند.

او افزود که این وزارت تلاش کرده تا تمام سهولت‌های لازم را برای متقاضیان جواز وکالت دفاع فراهم کند و نیز به مشکلات وکلای مدافع رسیدگی کند. وی ادامه داد که با در نظر گرفتن مشکلات متقاضیان جواز وکالت دفاع، برنامه ستاژ وکالت دفاع به صورت آنلاین برگزار می‌شود و تنها در کار عملی و امتحان آن در چند روز محدود حضور ستاژران ضرور است.

شیخ‌الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر خطاب به متقاضیان جواز وکالت دفاع گفت که شما با موفقیت در امتحان و مراحل دیگر و اخذ جواز، از نظام امارت اسلامی و وزارت عدلیه نمایندگی می‌کنید و تاکید کرد که سیرت و صورت تان باید مطابق شریعت اسلامی باشد.

معین مسلکی وزارت عدلیه همچنین تاکید کرد که نیت وکلای مدافع از وظیفه شان تنها پیدا کردن پول نباشد بلکه نیت شان عرضه خدمات خوب به جامعه باشد؛ چون آنان از طبقه‌ای مستمند و نیازمند جامعه که خودشان قادر به دفاع از خود در نهادهای قضایی نیستند، نمایندگی می‌کنند.

در این برنامه مولوی رحمت‌الله حقانی، رییس وکلای مدافع وزارت عدلیه نیز صحبت کرده و از شفافیت پروسه امتحان و مراحل بعدی آن به امتحان دهندگان اطمینان داد. او همچنین دستارودها و فعالیت‌های مهم این ریاست را طی نزدیک به سه سال اخیر بیان کرد و افزود که در این مدت برای صدها تن از متقاضیان، پس از اخذ امتحان جواز وکالت دفاع توزیع شده و نیز در تمام زون‌ها آمریت وکلای مدافع به هدف رسیدگی به مشکلات وکلای مدافع تشکیل شده است.

او همچنین گفت که کمیسیون وکلای مدافع که به ریاست شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه ایجاد شده، طی دو نشست مشکلات وکلای مدافع را بررسی کرده و در راستای حل آن اقدامات لازم را انجام داده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۸
Background image

برنامه آموزشی برای شماری از وکلای مدافع در ننگرهار برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنجشنبه، ۹ رمضان برنامه آموزشی یک روزه را برای وکلای مدافع این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت آن‌ها برگزار کرد.

این برنامه در هماهنگی با محکمه استیناف. . .

BACK TO NEWS