دیدار رییس عدلیه ولایت کنر با رییس محکمه استیناف این ولایت

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۷/۱۱ - ۱۴:۱۸
.

مفتی عبدالستار حماس، رییس عدلیه ولایت کنر، روز یکشنبه، ۱۶ ربیع الاول با مولوی عزیزالرحمن یاسر، رییس محکمه استیناف این ولایت دیدار کرده و در مورد موضوعات مربوط به آمریت قضایای امارت این ریاست با وی گفتگو نمود.

در این نشست قاضیان محاکم این ولایت نیز حضور داشتند و در آن در مورد رسیدگی به موقع به دوسیه مربوط به قضایای امارت و جلوگیری از تلف شدن حقوق عامه بحث و گفتگو صورت گرفت و به هماهنگی بیشتر میان این دو اداره تاکید شد.

رییس محکمه استیناف ولایت کنر از هر گونه همکاری با ریاست عدلیه این ولایت اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی سه بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر امتحان رقابتی سه بست خالی رتبه چهارم و پنجم مربوط ریاست عدلیه ولایت قندهار را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۶ ربیع‌الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و با اشتراک معینان مسلکی و مالی و اداری و رؤسای مرکزی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

BACK TO NEWS