بازدید و بررسی هیأت نظارتی وزارت عدلیه از ریاست عدلیه ولایت پکتیکا

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۵ - ۱۱:۵۸
.

هیأت نظارتی وزارت عدلیه به ریاست مولوی سید حبیب الحبیب، رییس وکلای مدافع این وزارت و با عضویت مولوی رحمت الله حقانی، رییس مساعدت‌های حقوقی، مولوی محمد یاسین حقانی، رییس امور جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی و سایر اعضای مسلکی وزارت عدلیه، روز سه شنبه، ۱۱ ربیع الاول از ریاست عدلیه ولایت پکتیکا بازدید کرد.

این هیأت با رییس عدلیه ولایت پکتیکا و کارمندان این ریاست دیدار نموده و از بخش‌های مختلف این ریاست بازدید کرد. هیأت مذکور به مشکلات و خواسته‌های کارمندان این ریاست گوش داده و به منظور حل آن هدایات لازم سپرد.

هیأت مذکور به مسوولین این ریاست وعده نمود که مشکلات آنان را با مقامات ولایت پکتیکا و وزارت عدلیه شریک نموده و در راستای حل آن از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد کرد.

این هیأت همچنین با الحاج مولوی فیض الله جمال، والی ولایت پکتیکا و سایر مقامات این ولایت دیدار کرده و مشکلات ریاست عدلیه با بعضی از ادارات محلی این ولایت را با آنان شریک نمود و خواهان همکاری مقامات و مسوولین محلی این ولایت با ریاست عدلیه شد.

والی ولایت پکتیکا و سایر مسوولین محلی این ولایت نیز از هر گونه همکاری در راستای حل مشکلات ریاست عدلیه این ولایت به هیأت مذکور اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۸:۳۹
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دوشنبه، ۱۰ ذوالقعدة فعالیت‌های ۱۳ عریضه نویس را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۸:۳۵
Background image

۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ننگرهار به رهبری ریاست عدلیه روز یکشنبه، ۹ ذوالقعدة ۱۰ باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه دوم شهر جلال آباد، مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۱:۳۱
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست‌های عدلیه و محکمه استیناف ولایت لغمان برگزار شد

 مولوی عبدالستار حماس، رئیس عدلیه ولایت لغمان روز دوشنبه، ۱۰ ذوالقعدة با شیخ سخی الرحمن فائز فیروز کوهی، رئیس محکمه استیناف نشست هماهنگی برگزار کرد.

در این نشست که شماری دیگر از. . .

BACK TO NEWS