برگزاری نشست کمیته رسیدگی به مشکلات اتحادیه صرافان سرای شهزاده کابل

hakeem_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۳ - ۱۵:۴۴
.

نشست کمیته رسیدگی به مشکلات اتحادیه صرافان سرای شهزاده شهر کابل، روز یکشنبه، ۱۷ صفرالمظفر، به ریاست مولوی حافظ عبدالصمد عمری، رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه و با حضورداشت رییس امور جمعیت‌های این وزارت و نمایندگان کمیسیون برگزاری انتخابات اتحادیه صرافان سرای شهزاده کابل برگزار گردید.

در این نشست که به منظور رسیدگی به مشکلات اتحادیه مذکور در وزارت عدلیه برگزار شده بود، رییس عمومی انسجام پیرامون موضوع صحبت نموده و گفت که اعضای بورد بررسی جمعیت‌های وزارت عدلیه و نمایندگان د افغانستان بانک، ریاست عمومی استخبارات و اتحادیه صرافان سرای شهزاده طی چندین جلسه موفق به تهیه یک اساسنامه واحد، جامع و کامل و لایحه برگزاری انتخابات شده که مطابق آن عمل خواهد شد. وی افزود که واجدین شرایط مطابق این اساسنامه و لایحه می‌توانند خود را برای ریاست این اتحادیه کاندید نمایند.

او گفت که مطابق این اساسنامه و لایحه تنها دارندگان جواز صرافی حق استعمال رأی را خواهند داشت و محل برگزاری انتخابات خارج از محدوده سرای شهزاده خواهد بود. وی افزود که یک سلسله موضوعات مربوط به اساسنامه و برگزاری انتخابات هنوز نهایی نشده و در آینده نزدیک تکمیل خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS