سفر هیأت اعزامی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین به ولایت خوست

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۴/۲۰ - ۱۴:۱۰
.

هیأتی از کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده به ریاست مولوی احسان‌الله وثیق رییس عمومی قضایای امارت وزارت عدلیه و سکرتر کمیسیون به منظور بررسی فعالیت‌ها و اجراآت هیأت تخنیکی ولایت خوست به این ولایت سفر کرد.

هیأت مذکور روز دوشنبه، ۲۲ ذوالحجه با رییس و اعضای هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین خوست دیدار کرده و یک سلسله مشکلات اداری و کاری این هیأت را شیند و در مورد حل آن بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

هیأت اعزامی کمیسیون مرکزی با همراهی اعضای هیأت تخنیکی با والی خوست نیز دیدار کرده و یک سلسله موضوعات مهم را با وی شریک نمود.

هیأت اعزامی همچنین از فعالیت‌های هیأت تخنیکی نظارت نموده و اسناد و اجراآت انجام شده بالای آن‌ها را بررسی کرده و در قسمت رفع نواقص و خلاهای آن‌ها هدایات لازم سپرد.

هیأت اعزامی کمیسیون در قسمت مطالبه معلومات از ادارات ذیربط در ارتباط به اسناد و دوسیه‌ها و نیز در قسمت ترتیب گزارش دوسیه‌های تکمیل شده به هیأت تخنیکی هدایات لازم سپرد.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS