دیدار هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان با رییس محکمه استیناف این ولایت

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۳۰ - ۱۱:۴۸
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پروان روز دوشنبه، ۱ ذوالحجه با رییس محکمه استیناف این ولایت دیدار کرد.

در این دیدار، درباره کارهایی که همزمان تحت بررسی محکمه و هیأت تخنیکی قرار دارد، صحبت شده و مکتوب آن نیز واضح شد.

در این دیدار همچنان درباره برخی متحدالمال‌ها و دوسیه‌ها مانند دوسیه ساحه خم کلان و دیگر ساحات صحبت شده و تاکید شد که موضوعاتی که ملکیت ثابت امارت می‌باشد، از سوی آمریت قضایای امارت پیش برده شود.

در این نشست، هیأت تخنیکی و رییس محکمه استیناف به تفاهم و هماهنگی و نیز تطبیق قانون بالای همه به صورت یکسان تاکید کردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS