بیش از ۶ جریب زمین در ولایت پنجشیر امارتی تثبیت شد

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۱۴:۴۲
،

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر روز یکشنبه، ۲۲ ذوالقعده به ولسوالی شتل این ولایت رفته و در راستای جلوگیری از غصب زمین اقدامات عملی انجام داد.

این هیأت علاوه بر دیدار با مقامات محلی، به ساحه مورد نظر رفته و ۶.۴۷ جریب زمین را امارتی تثبیت و تشخیص کرد. هیأت مذکور از غاصبین این زمین اسناد شرعی و قانونی نیز مطالبه نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS