۳۴۵۰ جریب زمین در ولایت قندوز امارتی تثبیت شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۴۵
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز به ولسوالی آقتاش این ولایت رفته و ۳۴۵۰ جریب زمین در این ولسوالی را امارتی تثبیت کرد.

هیأت مذکور با مردم محل و مقامات محلی در این ولسوالی دیدار کرده و به آنان در مورد غصب از نگاه شریعت، فرمان امیرالمؤمنین حفظه الله و مقرره جلوگیری از غصب زمین، معلومات ارایه کرد. هیأت تأکید کرد که زمین‌های امارتی که تحت تصرف مردم قرار دارند، دوباره به آنان به اجاره داده خواهد شد.

مردم محل مشکلات شان را به هیأت مذکور بیان کرده و در زمینه خواهان همکاری گردیدند و نیز وعده دادند که با هیأت مذکور در اسکیچ و اخذ کروکی ساحات همکاری خواهند کرد.

هیأت مذکور، از ساحات غصب شده قریه‌های سهاک، باسوس، کدوگان، بند برق، دولت یار و هوت‌خیل ولسوالی آقتاش بازدید و بررسی کرده و ۳۴۵۰ جریب زمین را در این قریه‌ها امارتی تثبیت کرد.

.

در همین حال، نشست هیأت تخنیکی ولایت کنر با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن درباره زمین تحت دعوای شاروالی و ریاست فواید عامه، بحث شده و فیصله شد که نماینده‌های با صلاحیت هر دو اداره با اسنادشان خواسته شوند.

هیأت مذکور با متصرفین ساحه دندها مربوط قطعه ۷۱۲ کادستر واقع در مرکز کنر دیدار کرده و درباره ملکیت مذکور گفتگو کرد. هیأت تاکید کرد که زمین مذکور کاملاً امارتی است اما متصرفین ادعا کردند که زمین مذکور ملکیت آنان است و در دفاتر املاکی ولسوالی سرکانو قیدیت دارد.

هیأت اسناد آنان را اخذ کرده و درباره اخذ معلومات قیدیت املاکی آن به ادارات ذیربط هدایت داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری ششمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع؛ خدمات وکلای مدافع به ولسوالی‌ها گسترش می‌یابد

 وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان ششمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع را با اشتراک صدها تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع در مقر این وزارت برگزار کرد.

این امتحان روز سه شنبه، ۱۸ ذوالقعدة. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۸:۳۹
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دوشنبه، ۱۰ ذوالقعدة فعالیت‌های ۱۳ عریضه نویس را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۸:۳۵
Background image

۲ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ننگرهار به رهبری ریاست عدلیه روز یکشنبه، ۹ ذوالقعدة ۱۰ باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه دوم شهر جلال آباد، مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS