بیش از ۸۸۰۰ جریب زمین در ولایات فراه و خوست امارتی تثبیت شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۲۷
.

هیأت های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایات فراه و خوست از برخی ساحات در این ولایات بازدید کرده و در حدود ۸۸۲۵.۳۷ جریب زمین غصب شده در این ولایات را امارتی تثبیت کردند. 

هیأت تخنیکی ولایت فراه به ساحه غلامان در مرکز این ولایت رفته و ۸۷۹۸ جریب زمین را امارتی و مرعی عامه تثبیت کرد. زمین مذکور شامل زمین زراعتی و زمین مواته عامه می‌باشد.

در این زمین از سوی افراد و اشخاص تاسیساتی مثل سرپناه، خانه‌ها و چاه‌ها ساخته شده که از طرف هیأت برای آنان هدایات قانونی صادر شد.

در همین حال، هیأت تخنیکی ولایت خوست به ساحه پنزایی در مرکز این ولایت رفته و ۲۷.۳۷ جریب زمین را به اساس نقشه کادستر امارتی تثبیت کرد.

این زمین ثبت قطعه ۶ بوده و از غاصبین آن طی استعلام‌ها اسناد قانونی مطالبه شد و خود آنان نیز در نشست بعدی هیأت خواسته شدند.

هیأت مذکور همچنین با سکرتر والی در مقر این ولایت دیدار کرده و درباره موضوعات مهم بحث و گفتگو کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۵:۲۸
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

وزیر عدلیه از روند چاپ جریده‌های رسمی و دیگر اسناد رسمی بازدید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۱۱ شوال از روند چاپ جریده‌های رسمی، اسناد تقنینی و نصاب درسی در شرکت بهیر گروپ بازدید کرد.

وزیر عدلیه در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

BACK TO NEWS