اشتراک رییس عدلیه ولایت پکتیا در نشست هماهنگی با رؤسای محاکم

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۴ - ۱۳:۴۹
..

مولوی محمد رییس محمدی، رییس عدلیه ولایت پکتیا همراه با آمرین حقوق و قضایای امارت، روز سه شنبه، ۲۹ ربیع الاول در نشست هماهنگی با رؤسای محاکم که در ریاست محکمه استیناف این ولایت برگزار شده بود، اشتراک نمودند. 

در این نشست که در مورد دوسیه های مربوط به آمریت قضایای امارت و آمریت حقوق و هماهنگی با محاکم برگزار شده بود، رییس محکمه استیناف، رییس دیوان مدنی محکمه استیناف و رییس دیوان مدنی محکمه شهری اشتراک نموده بودند.

در نشست مذکور در مورد آنعده از دوسیه های حقوقی که از مراجع ذیربط بدون اخذ ضمانت احضار از معروض علیه/علیهم به ریاست عدلیه فرستاده می شود و همچنان دوسیه های مربوط به جلوگیری از غصب املاک امارتی که در آمریت قضایای امارت و در محاکم تحت دوران قرار دارد، بحث و تبادل نظر صورت گرفته و در مورد حل مشکلات تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۳۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و معاون والی ولایت پکتیا

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش روز سه‌شنبه، ۱۳جمادی‌الأولی با شيخ انعام الله صلاح الدين، معاون والی پکتیا، مفتی عبیدالله خالد، رئیس محکمه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۰:۳
Background image

۱۱ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌‌شنبه، ۱۷ جمادی‌الأولی ۱۱ باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.
هیئت نظارتی مؤظف. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

برنامه پنج ساله وزارت عدلیه از سوی کمیته مؤظف مورد تأیید قرار گرفت

 نشست کمیته مؤظف به منظور نهایی سازی برنامه پنج ساله وزارت عدلیه روز شنبه، ۱۷جمادی الأولی به ریاست شیخ الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی این وزارت و با اشتراک دیگر اعضای کمیته. . .

BACK TO NEWS