۹۹۴۰ جریب زمین پروژه ناصر خسرو در ولایت بلخ امارتی تثبیت شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲ - ۱۳:۲۵
.

نشست‌های هیأت‌های تخنیکی ولایات بلخ و ارزگان با حضور رییسان و اعضای این هیأت‌ها برگزار شد و در راستای جلوگیری از غصب زمین در این ولایات اقدامات عملی صورت گرفت.

هیأت تخنیکی ولایت بلخ، بعد از نشست بالای پروژه ناصر خسرو رفته و ۹۹۴۰ جریب زمین از مجموع ۱۰۸۴۰ جریب زمین این پروژه را در حضور رسانه‌ها امارتی تثبیت کرده و درباره آن به رسانه‌ها معلومات ارایه کرد.

هیأت مذکور، ساحات چهاردیواری شده این پروژه را تخریب کرده و زمین آن را به ریاست زراعت تسلیم داد. در قسمت ۹۰۰ جریب زمین باقی مانده این پروژه مطابق تصمیم کمیسیون مرکزی اجراآت خواهد شد.

ادارات عضو هیأت در رابطه به ۳۷۵ جریب زمین فارم تحقیقات زراعتی نماینده‌های خود را معرفی کردند تا مطابق هدایت کمیسیون مرکزی اجراآت کنند.

در همین حال، هیأت تخنیکی ولایت ارزگان با غاصب یک اندازه زمین قبرستان واقع شهر ترینکوت دیدار کرده و به وی هدایات و توصیه‌های لازم سپرد. در نتیجه فرد مذکور هم پذیرفت که زمین غصب شده را دوباره آزاد کند.

در این نشست، فیصله شد که دشت چرمگر مورد نظارت و بررسی هیأت قرار گیرد و املاک امارتی آن مشخص شود و جلو کار غاصبین نیز گرفته شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۱۳
Background image

وزیر عدلیه بر جلوگیری از احتکار و جلوگیری از افزایش کرایه منازل تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنج‌شنبه، ۱۶ رمضان در نشستی با مسؤولان اتحادیه‌های تاجران و رهنماهای معاملات بر جلوگیری از احتکار مواد اولیه و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

BACK TO NEWS