کنفرانس ملی سیستم مدیریت ثبت قضایا امروز به پایان رسید.

waheed
دوشنبه ۱۳۹۸/۱/۲۶ - ۱۱:۲۹
MOJ Minister

جلالتمآب دکتر عبدالبصیر انور وزیر عدلیه امروز در نشست پایانی این کنفرانس اشتراک و سخنرانی نمود. وزیر عدلیه در این کنفرانس گفت که پیشنهادها و راه حل‌هایی را که از سوی اشتراک کنندگان به منظور بهبود سیستم مدیریت ثبت قضایا ارایه شده است، در نشست رهبری وزارت عدلیه به بحث گذاشته و در راستای تطبیق آن، اقدام لازم خواهند کرد.

وزیر عدلیه با اشاره به اهمیت سیستم عدلی و قضایی در کشور، به رییسان ولایت‌ها که در این کنفرانس اشتراک کرده بودند، هدایت داد تا در اجراآت کاری شان، قوانین کشور را رعایت کرده و زیر تأثیر هیچ نوع فشار افراد غیر مسوول قرار نگیرند. وی هم‌چنان از پروگرام حمایت سکتور عدلی افغانستان (جی.اس.اس.پی) خواست تا در راستای فراهم‌سازی تجهیزات لازم برای پیش‌برد این سیستم در ولایت‌های کشور، هم‌کاری نمایند.

کنفرانس ملی سیستم مدیریت ثبت قضایا امروز به پایان رسید

در پایان این نشست، وزیر عدلیه به اشتراک کنندگان، تصدیق‌نامه‌های اشتراک در این کنفرانس را توزیع نموده و در پیش‌برد امور مربوط به وزارت عدلیه در ولایت‌ها، برای‌شان ابراز مؤفقیت کرد.

گفتنی است که کنفرانس ملی سیستم مدیریت ثبت قضایا در تاریخ 19 حمل امسال برای سه روز در هتل صافی لاندمارک در کابل برگزار گردید. رییسان ولایت‌ها، آمران اداره‌های حقوق، قضایای دولت، مراکز اصلاح و مساعدت‌های حقوقی از سراسر ولایت‌های کشور، از اشتراک کنندگان این کنفرانس بودند.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۵۸
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز یکشنبه، ۱۹ ربیع‌الآخر ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۵۲
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پروان امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه ولایت پروان  روز ‌شنبه، ۱۸ ربیع‌الآخر برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۶ تن متقاضی جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مسؤولان ریاست عدلیه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۳:۴۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت لغمان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت لغمان روز یکشنبه، ۱۹ ربیع الآخر شماری از دفاتر رهنمای معاملات و بلاک‌های رهایشی را در شهر مهترلام، مرکز این ولایت مورد نظارت و بررسی قرار داد.

. . .

BACK TO NEWS