کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌ها روی بررسی زمین‌های غصب شده هموطنان اهل هنود کار می‌کند

hayat_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ - ۱۴:۲۵
.

کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌ها و استرداد زمین‌های غصب شده که مسوولیت بررسی، تشخیص و تثبیت زمین‌های غصب شده امارتی توسط غاصبین و زورمندان در سراسر کشور را بر عهده دارد، روند بررسی زمین‌های غصب شده  هموطنان اهل هنود را در سراسر کشور آغاز کرده‌است.

این کمیسیون در مرکز و ولایات به هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین هدایت داده است تا زمین‌های هموطنان اهل هنود را که تحت غصب قرار گرفته و یا احتمال غصب آن توسط وکالت خط‌های جعلی می‌رود، تثبیت و تشخیص کنند.

گزارش هیأت‌های مذکور بعد از تثبیت و تشخیص زمین‌های غصب شده، توسط کمیسیون بررسی شده و در زمینه تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد؛ چون حفاظت از زمین‌های لامالک یعنی زمین‌هایی که مالکان آن در داخل کشور حضور ندارند، بر عهده نظام است.

کمیسیون جلوگیری از غصب زمین‌ها و هیأت‌های تخنیکی آن در ولایات مسئله غصب زمین‌های هموطنان اهل هنود را با دقت تمام بررسی خواهند کرد تا اگر غصبی صورت گرفته یا تلاش برای غصب وجود دارد، جلو آن گرفته شود و زمین‌های غصب شده به مالکان اصلی آن برگردد.

خواهش ما از هموطنان اهل هنود این است که در صورت ضرورت کمیسیون یا هیأت‌های تخنیکی، اسناد و معلومات موثق خویش را با هیأت‌های تخنیکی ولایتی شریک سازند تا اقدامات لازم صورت گیرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS