هیأت تخنیکی ولایت ننگرهار از یک شهرک در ولسوالی سرخرود این ولایت بازدید کرد

hakeem_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۵ - ۱۵:۱۲
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار، روز یکشنبه، ۲۴ شوال به ولسوالی سرخرود این ولایت سفر کرده و در قسمت جلوگیری از غصب زمین اقدامات لازم انجام داد.

هیأت مذکور شهرکی به نام حاجی ظاهر قدیر در این ولسوالی را بررسی کرده و اسناد یک تعداد نمرات توزیع شده از سوی یک شخص را اخذ نمود.

.

اسناد مذکور ناتکمیل بوده و از شخص مذکور تعهد گرفته شد تا در جلسه بعدی حاضر شده و اسناد خود را به این هیأت ارایه کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۱:۴۸
Background image

از تصرفات جدید در زمین‌های امارتی در ولایت لوگر جلوگیری شد

 هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لوگر روز چهارشنبه، ۲۱ ذی‌الحجة به منظور تشخیص زمین‌های غصب شده به ساحه ویدخ واقع مرکز این ولایت سفر کرد.
هیئت تخنیکی در جریان این سفر در ساحه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بامیان

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بامیان روز چهارشنبه، ۲۱ ذی‌الحجة به ریاست مولوی عبدالمالک مبرور، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۹:۴۷
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت بلخ مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌ روز چهارشنبه، ۲۱ ذی‌الحجة ۱۵ دارالوکاله ‌را در شهر مزار شریف ولایت بلخ، مرکز این ولایت نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.
هیئ. . .

BACK TO NEWS