نزدیک به ۲۳۰ هزار جریب زمین در ولایت بادغیس مرعی عامه تشخیص شد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۹ - ۱۱:۲۵
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس طی ۵ روز گذشته به ساحات مختلف این ولایت سفر نموده و نزدیک به ۲۳۰ هزار جریب زمین را مرعی عامه تشخیص کرد.

این هیأت، ۲۲۹ هزارو ۶۶۴ جریب زمین را در منطقه علفچر ولسوالی مقر این ولایت بررسی کرده و آن را مرعی عامه تشخیص کرد.

.

این هیأت همچنان، ۶۶ هزارو ۱۳۰ جریب زمین را در منطقه لوکه سرخ این ولایت بررسی کرده، کروکی و نقاط جی پی اس آن را اخذ نموده و تحت بررسی قرار داد.

هیأت مذکور همچنین، ۱۲ هزارو ۸۱۲.۴ جریب زمین را در منطقه گله چشمه، جی پی اس کرده و با اخذ کروکی آن، زمین مذکور را تحت بررسی قرار داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۸
Background image

برنامه آموزشی برای شماری از وکلای مدافع در ننگرهار برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنجشنبه، ۹ رمضان برنامه آموزشی یک روزه را برای وکلای مدافع این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت آن‌ها برگزار کرد.

این برنامه در هماهنگی با محکمه استیناف. . .

BACK TO NEWS