نزدیک به ۲۳۰۰ جریب زمین در کابل مورد بررسی قرار گرفت

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۳ - ۱۴:۴۲
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت کابل کار عملی خود را در چهار شهرک در این ولایت انجام داده و این شهرک‌ها را بررسی کرد.

در نتیجه بررسی هیأت مشخص شد که شهرک لدین خیل در ولسوالی بگرامی که ۲۰۰۰ جریب را شامل می‌شود و شهرک قوم تراخیل که بالای ۲۰۰ جریب زمین در پهلوی شهرک میرویس اعمار شده، به اساس معلومات کادستر دولتی می‌باشند. باشندگان این شهرک‌ها ادعای مالکیت شخصی آن را دارند و از آنان اسناد و قباله شرعی مطالبه شد.

هیأت مذکور همچنان، ساحه سلیم کاروان مربوط حوزه هشتم ولایت کابل که ۴۳ جریب زمین را شامل می‌شود و شهرک اخلاص را که در پهلوی شهرک زازی در ۴۵ جریب زمین اعمار شده نیز بررسی کرد. زمین های مذکور در اسناد کادستر دولتی بوده و متصرفان شهرک اخلاص ادعای مالکیت آن را دارند. هیأت از آنان نیز اسناد مطالبه کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۲:۳
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه پنجم مربوط ریاست نشرات و ارتباط عامه این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز چهارشنبه، ۲۳ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه ششم مربوط ریاست مالی و اداری این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای سند انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال میان وزارت عدلیه و اداره تنظیم امور زندان‌ها

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده، سند انتقال این. . .

BACK TO NEWS