موازی ۸ جریب زمین امارتی در ولایت قندوز استرداد شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱/۲۹ - ۱۲:۱۴
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز دوشنبه، 26 رمضان با حضور رییس و اعضای هیأت برگزار شد و در آن در قسمت استرداد زمین‌های امارتی اقدماتی صورت گرفت.

هیأت تخنیکی در این نشست درباره دوسیه موازی 8 جریب زمین امارتی واقع یکه توت ولسوالی امام صاحب که امارتی تثبیت و از طریق محکمه استیناف غرض استرداد به هیأت تخنیکی فرستاده شده بود، بحث کرده و متصرف آن، زمین مذکور را زمین خالصه امارتی دانست. هیأت زمین مذکور را استرداد کرده و در قسمت اجاره‌دهی آن اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

هیأت عریضه یک شخص درباره یک اندازه زمین واقع حلقه کول ولسوالی امام صاحب که از سوی کمیسیون مرکزی به این هیأت راجع شده بود را هم مورد بررسی قرار داد.

زمین مذکور قبلاٌ توسط هیأت امارتی تثبیت شده بود و شخص مذکور خواهان توقف طی مراحل اجاره‌دهی ساحه الی فیصله محکمه خاص شده که در زمینه طبق هدایت کمیسیون به سکرتریت هیأت وظیفه سپرده شد تا یک گزارش مفصل از موضوع تهیه نماید.

هیأت همچنین با اهالی یک ساحه ولسوالی علی آباد که قبلاٌ امارتی تثبیت شده بود، دیدار کرده و آنان خواهان اسکیچ ساحه شان شدند و به اجاره‌گیری ساحه اعلام آمادگی کردند. هیأت در زمینه به یک تیم وظیفه سپرد تا اسکیج و کروکی ساحه را تکمیل کند.

در این نشست ادارات شهرسازی،  مستوفیت،  و شاروالی موظف شدند تا یک - یک نفر از کارمندان با تجریه شان را منحیث همکار در خصوص بر آورد مصارف و قیمت‌گذاری ساحات و حویلی‌های تثبیت شده امارتی به هیأت تخنیکی معرفی کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۵۸
Background image

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت غزنی برگزار شد

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت غزنی روز دو‌شنبه، ۱۹ ذی‌الحجة به ریاست مولوی مطیع الحق عثمان، رئيس عدلیه و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت غزنی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۱:۴۸
Background image

از تصرفات جدید در زمین‌های امارتی در ولایت لوگر جلوگیری شد

 هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لوگر روز چهارشنبه، ۲۱ ذی‌الحجة به منظور تشخیص زمین‌های غصب شده به ساحه ویدخ واقع مرکز این ولایت سفر کرد.
هیئت تخنیکی در جریان این سفر در ساحه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بامیان

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بامیان روز چهارشنبه، ۲۱ ذی‌الحجة به ریاست مولوی عبدالمالک مبرور، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

BACK TO NEWS