موازی ۶۵۰ جریب زمین در ولایت هرات امارتی تثبیت و تشخیص شد

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۳:۵
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت هرات، روز دوشنبه، 21 شعبان به حضور رییس او اعضای این هیأت در مقر ریاست زراعت این ولایت برگزار شد.

این نشست با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و در آن موضوعات نشست قبلی مرور گردید. بعداً نمایندگان مستوفیت و انجینیران کادستر در باره موضوع مسلخ و ساحه چمن رباط غوریان گزارش های شان را ارایه کردند و از طرف هیأت تخنیکی برای تکمیل این گزارشات به تیم های مربوط هدایات لازم صادر گردید.

در این نشست، موضوع املاک ریاست شاروالی در منطقه شیدایی و انتقال مهاجرین از این ساحه نیز بررسی شده و فیصله شد که در همکاری با ادارات مربوط در زمینه تصمیم اتخاذ و عملی گردد.

موضوع زمین آسیابس با مساحت ۷۲۱ جریب نیز در این نشست تحت بررسی قرارگرفت و بعد از بررسی های همه جانبه تثبیت گردید که از مجموع زمین مذکور ۶۵۰ جریب آن امارتی می باشد. هیأت مذکور تصمیم گرفت که ملکیت متذکره به اجاره داده شود.

در این نشست، موضوع زمین امام فخر رازی که تحت دعوای یک شخص و ریاست حج و اوقاف قرار دارد، بررسی گردیده و فیصله شد که به طرفین دعوی استعلام داده شود و بعد از بررسی اسناد طرفین در زمینه تصمیم نهایی اتخاذ گردد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۱:۵۴
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت باميان مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون باميان روز يکشنبه، ۹ رمضان ۶ دارالوکاله‌ را در این ولایت نظارت کرد و فعالیت آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.
طی این نظارت هیئت نظارتی، دفاتر، جوازنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۱:۴۴
Background image

استرداد حدود ۱۱۶ جریب زمین امارتی در ولایت بدخشان

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بدخشان روز یکشنبه، ۹ رمضان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
هیئت تخنیکی در این نشست حدود یک صد و شانزده (۱۱۶) جریب زمین مربوط ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۱:۳۶
Background image

بررسی حدود ۱۸۰۰ جریب زمین در ولایت جوزجان

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت جوزجان روز چهارشنبه، ۵ رمضان با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه‌های بیش از نه صد و نود و نه (۹۹۹) جریب. . .

BACK TO NEWS