شماری از نهادها پیشنهادهای شان درباره طرح قانون خانواده را با وزارت عدلیه شریک ساختند

waheed
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۶ - ۱۵:۱۶

مسوولان شماری از موسسات و نهادهای جامعه مدنی در دیدار با گل محمد گلزی، معین مالی و اداری وزارت عدلیه درباره طرح قانون خانواده گفتگو کرده و پیشنهاهای شان درباره این قانون را با وی شریک ساختند.

در این دیدار که روز یکشنبه، 25 عقرب صورت گرفت، نماینده‌های نهادهای مدنی و موسسات روی اهمیت خانواده صحبت کرده و ضمن قدر دانی از کارکردهای وزارت عدلیه به ویژه در خصوص طرح قانون خانواده، نظریات و پیشنهادهای شان را درباره این طرح ارایه کردند.

معین اداری وزارت عدلیه نیز تاکید کرد که سیستم حکومت‌داری در کشور باز است و وزارت عدلیه از نظریات و پیشنهادهای تمام نهادهای جامعه مدنی به منظور غنامندی بهتر اسناد تقنینی استقبال می‌کند.

وزارت عدلیه نظریات کتبی وزارت‌ها و ادارات دولتی و شورای علمای افغانستان را نیز در رابطه به طرح قانون خانواده مطالبه کرده است.

قرار است طرح این قانون با در نظرداشت نظریات مطرح شده به زودی نهایی شده و برای طی مراحل به کمیته قوانین کابینه ارسال شود.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS