سه دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ننگرهار مسدود شد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۷ - ۱۵:۱۶
.

هیأت موظف شده از سوی مقام ولایت ننگرهار با حضور نمایندگان ریاست عدلیه و دیگر ادارات روز سه‌شنبه، ۲۲ ربیع الاول با بررسی دفاتر رهنمای معاملات در شهر جلال آباد، ۳  دفتر را به دلیل فعالیت غیر قانونی مسدود نمود.

در ترکیب هیأت مذکور آمر انسجام ریاست عدلیه و نمایندگان مقام ولایت، قوماندانی امنیه، شاروالی، مستوفیت، امنیت ملی، قضایای امارت و نماینده اتحادیه رهنماهای معاملات شامل بوده و دفاتر رهنمای معاملات در ناحیه هشتم شهر جلال آباد را کنترول و بررسی نمودند.

در این بررسی، از ۱۷ دفتر رهنمای معاملات بازدید و کنترول صورت گرفت که در نتیجه ۳ دفتر از طرف هیأت موظف مهرلاک شد و به بقیه دفاتر توصیه‌های لازم برای رفع تخلفات صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS