رییس عدلیه ولایت پکتیکا با وکلای مدافع این ولایت دیدار کرد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۷ - ۱۳:۶
.

مولوی حیات الله امین، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا روز سه شنبه، ۱۶ رمضان با وکلای مدافع این ولایت در مقر ریاست عدلیه دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست، رییس عدلیه ولایت پکتیکا از وکلای مدافع خواست که در تحقیق دوسیه‌های متهمین دقت نمایند تا در روشنایی شریعت و قانون از حقوق آن‌ها دفاع صورت گیرد.

در این نشست، وکلای مدافع ولایت پکتیکا نیز مشکلات و پیشنهادهای خویش را مطرح نمودند که از طرف رییس عدلیه در این زمینه هدایات لازم داده شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنحشنبه، ۲۳ رمضان به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

۵ باب دفتر رهنمای معاملات به دلیل فعالیت غیر قانونی در ولایت پروان مسدود گردید

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل به رهبری ریاست عدلیه ولایت پروان روزسه‌‌شنبه، ۲۱ رمضان ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در برخی از مناطق این ولایت مورد نظارت قرار داد. 
طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS