رییس عدلیه ننگرهار بر رسیدگی فوری به کارهای مراجعین این ریاست تاکید کرد

waheed
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۶/۲۲ - ۱۴:۱۶
2

مولوی فاتح الله فاتح، رییس عدلیه ننگرهار در نشست اداری این ریاست تاکید کرد که کارمندان باید به کارهای مراجعین ریاست عدلیه به صورت فوری رسیدگی کنند.

نشست اداری ریاست عدلیه ننگرهار روز دوشنبه، 16 صفر المظفر به ریاست مولوی فاتح‌الله فاتح و با حضور آمرین و کارمندان بخش‌های مختلف این ریاست برگزار شد.

.

رییس عدلیه ننگرهار به کارمندان این ریاست گفت که باید در وقت تعیین شده در وظایف خود حاضر باشند. او تاکید کرد که به کارهای مراجعین باید سریع‌تر رسیدگی صورت گیرد و در برابر فساد هم مبارزه جدی شود.

وی همچنین گفت که به مشکلات موجود در ریاست عدلیه ننگرهار که کارمندان با آن مواجه اند، به زودی یک راه حل پیدا خواهد کرد.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS